Suomen parhaaksi K-Supermarketiksi vuonna 2018 on valittu Hertta

Lähdimme yhteiselle matkalle kohti Suomen parasta asiakaspalvelua K-Supermarket Hertan henkilökunnan kanssa keväällä 2016. Nyt Tämä huikea jengi on Suomen paras K-Supermarket 2018.
Onnea! Suuri kiitos Kauppias Markus Ranteelle luottamuksesta.

Hertassa ajatellaan, että laadukkaan tuotevalikoiman ja puitteiden lisäksi henkilökunnan hyvinvointiin on tärkeää panostaa ja tähän panostukseen on kuulunut minunkin osuuteni. Olen ilokseni saanut valmentaa Hertan henkilökuntaa jo kolmen vuoden ajan ja yhteinen matkamme jatkuu edelleen.

Asiaskaskohtaaminen

Kun henkilökunta viihtyy ja voi hyvin, viihtyy asiakaskin. Tulevaisuuden huippukauppa erottuu erinomaisella asiakaspalvelulla. Alusta asti olemme nostaneet asiakkaan keskiöön valmennuksessamme.

Kysymme asiakkailta missä olemme nyt, kuinka voisimme palvella vielä paremmin ja kuuntelemme mitä asiakkaat toivovat.

Jokainen Herttaan töihin tuleva tietää tulevansa kauppaan, jossa asiakkaan ensiluokkainen palveleminen on ykkösasia ja ylpeyden aiheemme.

Aloitimme valmennukset keväällä 2016 määrittelemällä yhdessä mitä on Suomen paras asiakaspalvelu ja kuinka jokainen kohdallaan toteuttaa sitä. Pohdimme missä olemme jo hyviä ja missä haluamme kehittyä. Esiin nousi asioita kuten: Kuinka kesyttää kiireen tunne, tunteiden tunnistaminen ja työstäminen, miten pitää hyvä työvire yllä, hankalien tilanteiden hoitaminen ja ennen kaikkea yhteinen vastuu motivaation ja innostuksen ylläpitämiseksi. Selkeytimme työnkuvia ja tarkistimme olemassa olevia prosesseja. Panostamme palvelevan esimiehen koulutukseen ja jatkuvaan kehittymiseen.

 Kauppa on saanut viime vuonna upean uuden ulkoasun ja koko henkilökunta antoi kaikkensa remontin valmistautumiseen ajallaan, asiakasta unohtamatta. Hymyssä suin ylpeänä voimme nyt antaa jokaiselle Hertan työntekijälle isot aplodit.

valmentaja Johanna Olsson

Kiitos luottamuksesta!
On kunnia ja ilo valmentaa Hertan henkilökuntaa.
Johanna Olsson

 

ps. Mistä muun muassa tietää, että Hertassa viihdytään? Työntekijät kertovat, että he valitsivat Hertan, koska Hertassa otetaan porukkaan mukaan, tunnelma on hyvä ja jokaisella on oma lähiesimies, joka kuuntelee, valmentaa ja tukee.