Hi5 4work on yhteinen matka innostukseen

Hi5 – työyhteisötaitopeli kasvattaa henkistä pääomaa ja tuo hyvää tunnetta. Tunne tarttuu ja oman työn merkityksellisyys kasvaa. Syntyy Me-henkeä, luovuutta ja menestystä. Työyhteisötaitoihin keskittymällä vaikutamme työssä innostumisen tunteeseen, jolla on suuri vaikutus työssä menestymiseen ja työhyvinvointiin. Työyhteisötaitojen kehittymisellä on suora yhteys työyhteisön sekä yksilön hyvinvointiin ja motivaatioon, jotka lisäävät tuottavuutta ja tehokkuutta.

Työyhteisötaidot ovat vastuullisuutta ja sitoutumista, yhdessä jakamista, yhteistyön kehittämistä sekä vapaaehtoista osallistumista. Pelillisyys ja kilpailullisuus innostavat ja motivoivat osallistumaan. Työntekijät motivoivat toisiaan. Oivallukset, sekä oppiminen tapahtuvat omia lupauksia arjessa toteuttamalla.

Osallistujamäärä on rajaton, eikä sovelluksen käyttö ole sidottu aikaan tai paikkaan. Työyhteisötaitoja kehittäviä teemoja on useita ja yhden teeman kesto on 4 viikkoa. Jokainen teema on erillinen pelillinen kilpailu, joka motivoi kohti huippua. Joukkue voi kilpailla toista joukkuetta tai yritystä vastaan. Mittaamme koettua innostuksen tunnetta pelin aikana.

 

työn imu
esimiesvalmennus
työn imu

 

Hi5 4Work pelilliset sovellukset

Hyvät Teot peli on pilotoitu noin 300 työntekijälle kolmen erillisen hankkeen aikana. Peli on saanut erittäin hyvää palautetta ja sen merkityksellisyys ja tarve on todettu isoiksi. Haemme rahoitusta tai kumppania peliin ja jatkamme kehittämistä.

Hyvät teot edistävät työyhteisön viihtyvyyttä ja ne näkyvät yhdessä tekemisenä, joka lisää luottamuksen ilmapiiriä. Hyvät teot saavat aikaan hyvää tunnetta ja tunne tarttuu. 

Tiimitaidot peli tuo taitomme ja vahvuutemme näkyviksi, joka voimaannuttaa ja lisää yhteistä ylpeyden tunnetta työyhteisössä. Peli on testikäytössä ja pilotoitu 50:lla työntekijällä.

Tulevia Hi5 4Work -pelillisiä sovelluksia ovat: Kehu Kaverille, Tiimihyveet, Villit ideat, Hyvää energiaa, Terveet tavat, Onnistumiset, Tunteet ja Vuorovaikutustaidot