esimiesvalmennus.jpeg
esimiesvalmennus.jpeg

Kohti menestystä


Energisoitunut työyhteisö saavuttaa tuloksia  

SCROLL DOWN

Kohti menestystä


Energisoitunut työyhteisö saavuttaa tuloksia  

 

tähän uskon

  Haluan mahdollistaa ihmisten kehittymisen parhaaksi versioksi itsestään ja lisätä ihmisten hyvinvointia. Valmennusten myötä työn ilo lisääntyy, innostus, merkityksellisyyden tunne ja työssä jaksaminen paranevat. Työyhteisön ilmapiiri ja luottamus lisääntyvät. Henkilöstön yhteinen oppiminen ja yhteistyö tehostuvat. Sitä kautta työn tuloksellisuus ja laatu paranevat.

 

asiakkaat kertovat

 

NLP valmennus

Henkilökunnan hyvinvointimatka

Kun ensi kerran tapasin Johannan tuntui heti siltä, että hän ymmärsi, mistä meidän bisneksessä on kyse. Hän ymmärsi hyvin mitä tahdoin tehdä henkilökuntani työhyvinvoinnin, positiivisuuden ylläpitämisen ja kasvattamisen eteen. Johannan tarjoama valmennus- kokonaisuus oli innostava, tavoitteellinen ja juuri meille räätälöity.

Paremmin en olisi voinut valita. Minä ja koko henkilökuntani olemme todella innostuneita tästä alkaneesta matkasta. Tästä tulee aivan mahtava kokemus, siitä olen varma jo nyt!

Päiväkoti Ankkalampi- Ankdammen
Heidi Ruhala – toimitusjohtaja

Kokemuksia työnohjauksesta

Aloitin työnohjauksen Johannan valmennuksessa reilu vuosi sitten. Minulla oli tunne, että tarvitsen jotain voimaannuttavaa ja uutta työminän ja oman tulevaisuuden haaveiden suhteen.

Työnohjaus oli todella hyvä ja silmiä avaava. Sain työnohjauksesta hyviä oivalluksia työhöni ja omiin jatkosuunnitelmiini monipuolisten harjoitteiden kautta. Johanna on avoin ja helposti lähestyttävä valmentaja ja omaa laajan osaamisen erilaisten menetelmien käytöstä. Jokaisesta käynnistä jäi hyvä olo. Suosittelen lämpimästi muillekin.

Miia Luukka – sosiaalialan työntekijä

työn ilo

Esimiehen voimavaravalmennus

Kokonaisuus oli monipuolinen. Valmennuksessa tuntui, että löydettiin minun omia vahvuuksia ja heikkouksia esimiehenä ja ajattelutavassa.

Ajattelutapaa muokattiin käytännön harjoituksien kautta ja ne toimivat äärimmäisen hyvin. Harjoitukset toivat uusia toimivia tapoja työarkeen ja ne sulautuivat tekemiseen.

Luottamus omaan tekemiseen kasvoi. Johanna auttoi löytämään omat voimat ja sisäisen "Superesimiehen". Olen äärimmäisen kiitollinen valmennuksestasi!

Suvi Nousiainen - esimies


johanna olsson

Voit laittaa minulle viestiä tai soittaa, 
niin jutellaan teidän tarpeista ja tavoitteista.
Johanna Olsson 0400 776 575
valmentaja(at)johannaolsson.fi

Aloitetaan yhteinen matka kohti kukoistusta!

Nimi *
Nimi