Vahvista rohkeutta olla oma paras itsesi

Mikä on minun matkani kohti parasta omaa itseäni? Teenkö päätöksiä, jotka syntyvät omasta tahdostani ja seison vahvasti omilla jaloillani?

Joogaamme ja meditoimme itsellemme tarvitsemiamme voimavaroja, kuten rohkeutta, rakkautta tai itsemyötätuntoa. Keskustelemme onnistumisista sekä esteistä, joita itsellemme rakennamme. Teemme NLP-harjoituksia päivän teemoista. Vahvistamme itsetuntoa ja saamme voimaa. Kirkastamme ja muokkaamme omia tavoitteitamme.

Päivien teemat
• Sunnuntai 10.3. Kehon ja mielen rajat kello 18-20.30
• Sunnuntai 24.3. Minä suhteessa itseeni - sisäisen puheen muokkaaminen kello 15-17.30
• Sunnuntai 12.5. Minä suhteessa muihin - vuorovaikutustaidot ja ihmissuhteet mielleavaruudessa sekä niiden muokkaaminen, kello 18-20.30

Löydät infoa päivistä Facebookista NLPvalmennus sivulta
Ilmoittautudu tästä
Hinta: 28€/henkilö/kerta
Maksu käteisellä paikan päällä

Valmentajat
Johanna Olsson
Valmentaja, NLP Trainer, RYT200 joogaopettaja, fysioterapeutti, henkilöstövalmentaja, LCF Life Life Coach. Johanna on tehnyt ihmisten hyvinvoinnin kanssa töitä yli 20 vuotta. Tällä hetkellä Johanna tekee pääasiassa esimies- ja NLP-valmennuksia mm. yhteistyön ja vuorovaikutustaitojen kehittämisestä sekä yinjoogaohjausta.
Tiina Kevätpuro
NLP Trainer, kiireenkesytysvalmentaja, tiimivalmentaja ja ETM. Tiinan valmennuksissa vahvistetaan jo olevaa, tarkastellaan suhdetta itseen ja muihin, vahvistetaan rajoja ja myönteisiä voimavaroja NLP-menetelmin.