Teen valmennuksia, työnohjausta ja henkilöstöhallinnon tukitöitä yksilöille, ryhmille ja kaikenkokoisille yrityksille. Viedään yhdessä työntekijä- ja esimiestaidot uudelle tasolle. Työn imussa ja innostuneessa työyhteisössä työ on sujuvaa ja tehokasta. Tee kannattava investointi. Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro tuottaa kuusi euroa takaisin. Jooga- ja NLP-kursseilta saat inspiraatiota ja oivalluksia. Lähde kasvumatkalle kehittämään itseäsi. Panosta hyvinvointiin.

Kurkkaa tulevat kurssit ja koulutukset kalenterista, tästä!


henkilöstövalmennukset

Valmennukset

Työhyvinvoinnin ja työn imun kehittäminen on sitoutumista ja vastuun ottamista niin johdolta, esimiehiltä kuin koko henkilöstöltä. Sitoutumista tukee se, että laaditaan yhdessä tavoitteet ja konkreettiset toimenpiteet. 

Yksilö- ja ryhmävalmennukset räätälöidään tavoitteidenne ja tarpeidenne mukaan. Tutustu esimerkkeihin valmennuspäivistä ja -ohjelmista.

Lue lisää täältä.


henkilöstön kehittäminen

Henkilöstön kehittäminen

  • HR ja työhyvinvointi-strategia

  • Yksilö- ja ryhmätyönohjaus

  • Valmennuksellisen kehityskeskusteluprosessin luominen

  • Varhaisen välittämisen malli

  • Hyvät henkilöstöhallinnon käytännöt

  • Tuki ja valmennus esimiestehtäviin

Lue lisää työnohjauksesta täältä.
Lue lisää HR-tukitöistä täältä.


NLP valmennus

Henkilökohtainen valmennus 

Henkilökohtainen menestys on sitä, että elää itsensä näköistä elämää ja tekee valintoja, jotka tukevat omaa hyvinvointia. Henkilökohtaisessa valmennuksessa voit käsitellä itselle merkityksellisiä asioita ja harjoitusten avulla saat uusia näkökulmia ja oivalluksia. 

Lähde matkalle kohti parasta versiota itsestä.

 


NLP Valmennus.jpg

NLP ja jooga kurssit ja koulutukset

NLP ja jooga kurssit sopivat kaikille. Saat uusia voimavaroja sekä mieleen ja kehoon energiaa. Joogan ja NLP harjoitusten vaikutuksesta tulet huomaamaan myönteisiä muutoksia itsessäsi ja ne heijastuvat suoraan ympäristöösi ja ihmissuhteisiisi. 

Lue lisää kursseista täältä


loistojohannat

Me olemme Johannan kanssa yhdessä Loisto-Johannat. Palveluitamme ovat Loistava Johtaja teemaan liittyvät inspiroivat luennot ja valmennukset.

Vaikuttava vuorovaikutus
Miten vuorovaikutamme taitavasti omalla luontevalla tavalla?

Voittava esiintyminen
Esiintyminen voi olla hauskaa ja rentoa.

Lue lisää täältä