Energisoiva valmentaja

Rakennan kokemuksesta ja intohimosta valmennuksia, jotka kehittävät henkistä pääomaa ja tuovat hyvää tunnetta, joka synnyttää työn imua. Tunne tarttuu ja näkyy lopulta yritysten viivan alla plusmerkkinä.

Valmennukseni ovat osallistavia ja voimaannuttavia. Tavoitteeni on, että harjoitusten avulla tapahtuu oivalluksia ja muutoksia, jotka näkyvät. Hyödynnän valmennuksissa NLP:tä, ratkaisukeskeisyyttä, positiivista psykologiaa sekä kognitiivista käyttäytymistiedettä.

Olen innostava ja ratkaisukeskeinen. Olen hyvä kuuntelemaan ja hahmottamaan kokonaisuuksia. Nautin työstäni ihmisten kanssa ja saan ihmisten kasvusta ja oivalluksista inspiraatiota.

Uskon työssä menestyksen avaimia olevan kuuntelemisen taito, yhdessä tekemisen voima, rohkeus ja innostus omaa työtä kohtaan. Oman hyvinvointini takana ovat rakkaat ihmissuhteet, jatkuva itsensä kehittäminen ja kokonaisvaltainen elinvoimastani huolehtiminen. 


johanna olsson esimiesvalmentaja

Uuden oppiminen

Kehitän itseäni jatkuvasti ja nautin uuden oppimisesta. Siinä yhdistyvät innostus, luovuus, yhdessä jakaminen ja ilo.

Olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja, NLP Trainer, LCF Life Coach, fysioterapeutti ja RYT200 joogaopettaja. Työ - ja organisaatiopsykologiasta olen käynyt perusopinnot. Muita koulutuksia ovat LTA- ja LTA-esimies lisenssivalmentaja, myynnin ammattitutkinto, Personal Trainer ja lukuisia liikunnan alan kursseja.

Uuden oppiminen on myös harrastuksissani läsnä. Kilpatanssit, rengastrapetsi ja käsillä seisominen ovat viimeisimpiä innostuksen kohteitani.

Joogatessa ja mökillä laiturin nokassa istuessani lataan itseeni uutta energiaa ja voimavaroja.

Kokemus

Valmentajana ja kouluttajana Johanna on vuodesta 2014 ollut tukemassa yritysten henkilöstöä kohti omaa parasta potentiaaliaan ja sitä ennen hän on työskennellyt yli 20 vuotta henkilöstön kehittämisen ja hyvinvoinnin parissa tukien henkilöstöä kohti kasvua ja työn imua. Muun muassa 8 vuotta henkilöstöjohtajana ja ollut johtoryhmän jäsenenä luomassa strategiaa, jonka aikana yritys kasvoi 60 henkilön yrityksestä 600 henkilön yritykseksi.

Johanna valmentaa yritysten esimiehiä, johtoa ja koko henkilöstöä. Valmennussuhteet ovat usein pitkiä ja jatkuvia ja valmennusaiheet nousevat henkilökunnan sen hetken tarpeista.

Lisäksi Johanna tekee kuntokeskusketjulle omaa valtakunnallista joogaohjelmaa, toimii kouluttajana NLP Practitionereilla ja vetää NLP/jooga ja Elinvoimainen minä kursseja. Johanna pitää myös esiintymis-, vuorovaikutus- ja luovuusvalmennuksia Loisto-Johannissa. Lue lisää Loisto-Johannista